Video Percheziţii la Constanţa. Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc

402
Percheziţii la Constanţa. Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc - perchezitii-1634905798.jpg

Articole de la același autor

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Constanța și comuna Valu lui Traian, la locuințele a trei bărbați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, muguri de cannabis, două cântare electronice de precizie și două telefoane mobile.

În aceeași cauză, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au surprins în flagrant delict pe doi dintre bărbați, în timp ce ar fi vândut cannabis și substanță cu efect psihoactiv.

Asupra celor doi au fost identificate și ridicate substanțele în cauză, un grinder și 3.000 de lei.

„În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de unul dintre bărbați, de 29 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8442 secunde