Percheziții la Constanța, la traficanții de droguri

199
Percheziții la Constanța, la traficanții de droguri - politiemascatijandarmipercheziti-1444989799.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au descins în Constanța și Năvodari la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Potrivit unor surse, în perioada iulie-octombrie 2015, suspecții s-au implicat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (etnobotanice).

În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate 12 gr. de substanță vegetală, 40 gr. De substanță pulverulentă, 3 grindere, un cântar electronic, precum și alte dispozitive pentru prepararea, porționarea și consumul drogurilor.

În urma analizelor, oamenii legii au stabilit că acestea fac parte din categoria drogurilor de risc, respectiv cannabis și alpha pvp, fiind identificate și alte substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar alte două sunt cercetate în libertate. Toți sunt acuzați de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a fost atent coordonată de un procuror din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.2061 secunde