PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA. PROXENEȚI ȘI TRAFICANȚI DE MINORI, LUAȚI PE SUS DE MASCAȚI

1561
1
PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA. PROXENEȚI ȘI TRAFICANȚI DE MINORI, LUAȚI PE SUS DE MASCAȚI - lala1437637481-1464004913.jpg
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de minori și proxenetism, iar șapte persoane au fost reținute. Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au efectuat 14 percheziții domiciliare, dintre care 12 în județul Constanța și 2 în Sibiu, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de trafic de minori și proxenetism.


La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța și Sibiu. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna octombrie a anului 2015, 8 persoane ar fi recrutat, transportat, adăpostit și exploatat sexual, în apartamente închiriate în municipiul Constanța și ulterior în municipiul Sibiu, mai multe minore și tinere și ar fi obținut beneficii patrimoniale din practicarea prostituției de către acestea. 


De asemenea, au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor substanțe pulverulente și vegetale susceptibile a fi droguri, semințe de canabis, o instalație pentru cultura de canabis, 3 arme cu aer comprimat, o cagulă, echipamente IT, 11 telefoane mobile, precum și înscrisuri de interes pentru cauză. În urma administrării probatoriului, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.


Acțiunea a fost sprijinită de Garda de Coastă și de Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" Constanța.


Comentează știrea

cetatean
23 mai 2016
baruri nocturne

poate se face perchezitie si la barurile nocturne din cartiere care ascund lucruri necurate in orele noptii.

Pagina a fost generata in 1.1801 secunde