Percheziții la o persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni economice

333
Percheziții la o persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni economice - ddd-1580478626.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța. În urma descinderilor au fost ridicate documente și înscrisuri cu valoare probatorie. Un bărbat, de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 01.01.2015 - 01.01.2017, persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi ascuns sume de bani din contul societății pe care o reprezenta și ar fi invocat datorii fictive, în scopul fraudării unui creditor. De asemenea, bărbatul ar fi indus în eroare creditorul, prezentându-i două extrase de pe contul bancar al societății, existând indicii rezonabile că ar fi falsificat înscrisurile prin contrafacerea scrisului.

Totodată, acesta ar fi efectuat retrageri din contul bancar al societății pe care o reprezenta, sumele de bani fiind folosite în scop personal, fiind efectuate plăți nejustificate către diverse persoane fizice sau juridice, într-un scop contrar intereselor societății.

Bărbatul în cauză a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și folosire, cu rea-credință, a creditului de care se bucură societatea. În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6895 secunde