Percheziții la trei hoți din locuințe din Constanța. Iată ce au găsit polițiștii!

218
Trei indivizi, suspectați de comiterea mai multor furturi din locuințe, au fost săltați, în această dimineață, de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Constanța, în urma unor percheziții domiciliare. 

Oamenii legii au descins la locuințele celor trei suspecți, în vârstă de 17, 21 și respectiv 24 de ani, în urma perchezițiilor găsind mai multe bunuri furate din diverse imobile, din luna ianuarie și până în prezent. Bormașini, haine, valize, telefoane mobile, ceasuri, cuțite, sistem home cinema - sunt doar o parte dintre bunurile pe care cei trei le-au furat și care au fost recuperate de polițiștii constănțeni, fiind confiscate și transportate la sediul Poliției municipiului Constanța.

Până în prezent, prejudiciul a fost calculat la aproximativ 6.000 de lei, dar cu siguranță este mai mare, spun anchetatorii, cercetările fiind în toi.

Bărbații "ținteau" imobilele nelocuite, aflate în renovare sau construcție, forțau intrările și plecau cu bunurile în genți de voiaj, pentru a nu da de bănuit vreunui curios.

În această după-amiază, cei trei - dintre care doi sunt recidiviști - urmează să fie duși în fața procurorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4043 secunde