Video PERCHEZIȚII / Peste zece tone de componente de cale ferată, găsite la un centru de fier vechi din Techirghiol

121
PERCHEZIȚII / Peste zece tone de componente de cale ferată, găsite la un centru de fier vechi din Techirghiol - perchezitii138195930813946103511-1417438731.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sâmbătă, în timp ce furau piese metalice de la vagoanele aflate în triajul unei stații de cale ferată din portul Constanța.

Suspecții, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani, din Constanța, Călărași, Brașov, Olt, Botoșani și Sălaj sunt acuzați și de alte furturi de componente de cale ferată. Potrivit anchetatorilor, aceștia duceau bunurile furate la un centru de colectare a deșeurilor feroase din localitatea Techirghiol.

De altfel, polițiștii au efectuat o percheziție la centrul respectiv, de unde au confiscat peste 11 tone de componente de cale ferată.

Suspecții au fost prezentați magistraților Judecătoriei Constanța care au dispus: arestarea preventivă a doi dintre ei, arest la domiciliu pentru alți patru și măsura controlului judiciar, cu interzicerea părăsirii județului Constanța, pentru alți șapte indivizi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1206 secunde