PERICOLE ÎN TRAFIC: minori la volan și șoferi beți!

452
PERICOLE ÎN TRAFIC: minori la volan și șoferi beți! - xrutieraprobleme-1628243963.jpg

Articole de la același autor

Zilnic, polițiștii constănțeni depistează în trafic șoferi care nu dețin permise de conducere sau care au dreptul de a conduce suspendat, șoferi care au consumat alcool sau care au probleme cu autoturismele.

Astfel, miercuri, 4 august, în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 46 de ani, din județul Iași, care a condus un autoturism, pe strada Chiliei din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 august, în jurul orei 10.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii expirate.

La data de 5 august, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că un conducător auto se deplasează pe DN 22C, în localitatea Făclia, aflându-se sub influența alcoolului. Polițiștii au oprit pentru control autoturismul indicat, iar la volanul acestuia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

La data de 5 august, în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism pe DC24, în apropiere de localitatea Casicea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6007 secunde