Pericole pe șosele: adolescent fără permis și femeie beată, prinși la volan!

295
Pericole pe șosele: adolescent fără permis și femeie beată, prinși la volan! - xrutiera-1643027008.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 23 ianuarie, în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe DC 54, între localitățile Adamclisi și Abrud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tatăl minorului i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce.

În aceeași zi, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o femeie, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în jurul orei 6.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în apropierea localității Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0396 secunde