Pericolul de pe străzile Constanței: șoferi beți și fără permis, trași pe dreapta

200
Pericolul de pe străzile Constanței: șoferi beți și fără permis, trași pe dreapta - pericoluldepestrazi-1568052794.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au împânzit șoselele din județul Constanța, la sfârșitul de săptămână care a trecut, iar drept consecință, în "plasa" lor au căzut mai mulți șoferi, care s-au urcat la volan deși erau sub influența băuturii lui Bachus. Cu toții s-au ales cu dosare penale. 


Sfârșiturile de săptămână sunt prilej de petreceri pentru români și, bineînțeles, prilej de a consuma unul sau două pahare. Alarmant este însă faptul că, în fiecare week-end, se găsesc destui petrecăreți care să ignore prevederile Codului Rutier, dar mai important, nu țin cont de faptul că pun în pericol viața lor și a celorlalți participanți la trafic, și se urcă beți la volan. Astfel s-a întâmplat și la sfârșitul de săptămână care a trecut, 7 și 8 septembrie. Dar polițiștii au fost pe străzi, pregătiți cu aparatele etilotest. În consecință, mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Printre cei depistați se numără și un bărbat de 31 de ani, din Botoșani. Acesta a fost surprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 39, în localitatea 23 August, iar la testarea cu etilotestul a reieșit o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Amețit bine era și un bărbat din Constanța, care a fost surprins în timp ce circula cu autoturismul pe Bulevardul Mamaia. 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat a arătat aparatul etilotest, dar șoferul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice în vederea stabilii alcoolemiei în sânge, alegându-se cu încă un capăt de acuzare. 


În aceeași noapte, la câteva străzi distanță, pe strada Gheorghe Marinescu, un bărbat de 42 de ani a fost surprins la volan, deși nu avea permis auto, ba mai mult, era și beat, etilotestul arătând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alți șoferi în stare de ebrietate au fost depistați pe șoselele din Lazu, Năvodari, Târgușor, Dunăreni, Limanu și Ovidiu. Polițiștii constănțeni anunță că acțiuni similare vor fi organizate în fiecare sfârșit de săptămână, pentru a asigura siguranța participanților la trafic.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3931 secunde