Persoana ridicată în Republica Dominicană nu este Codruț Marta

223
Persoana ridicată în Republica Dominicană nu este Codruț Marta - 5-1344421195.jpg
Bărbatul care a fost prins cu un pașaport fals în Republica Dominicană nu este Codruț Marta, potrivit comunicării oficiale transmise anchetatorilor români, după ce s-au făcut comparațiile specifice în astfel de cazuri, scrie Mediafax.

Codruț Alexandru Marta ar fi fost arestat în Republica Dominicană sub acuzația de spălare de bani, formulată împotriva acestuia în România. În urma schimbului de informații, implicit fotografii și ADN, polițiștii au confirmat că nu corespund datele comunicate de anchetatorii români în ceea ce privește persoana reținută, au declarat surse oficiale.

"În vederea localizării urmăritului internațional Marta Codruț, Poliția Română a avut schimb de date și informatii cu mai multe țări membre Interpol, inclusiv cu Poliția Dominicană, dar pâna în acest moment nu s-a confirmat indubitabil prezența acestuia pe teritoriul acestor state. Poliția Română se află în permanență în contact cu O.I.P.C., iar în momentul în care se va deține o astfel de informație, o vom comunica, de îndată", arată, miercuri, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 August 2012
Stire din Eveniment : SCANDAL DE PROPORȚII la Eforie Sud
Miercuri, 08 August 2012
Stire din Eveniment : Mona Pivniceru a DEMISIONAT din CSM
Pagina a fost generata in 1.4653 secunde