"Pescuiți" de polițiștii de frontieră

501

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni i-au prins în flagrant pe Mihail Tudor, de 31 de ani, și Călin Tudor, de 34 de ani, veri, din Tulcea, care pescuiau în zona localității Caraorman, cu ajutorul a 27 de plase monofilament.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Nicu-lescu, la controlul efectuat în barca tip Laguna în care se aflau cei doi a fost găsită și cantitatea de 127 kg pește specia caras. Barca din fibră de sticlă, în valoare de 7.500 lei, și motorul bărcii marca Suzuki, în valoare de 9.200 lei, au fost lăsate în custodia celor doi, iar pla-sele monofilament, în valoare de 425 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Cantitatea de pește, în valoare de 445 lei, a fost predată unei societăți de profil din locali-tatea Crișan pentru valorificare.
Pe numele celor doi au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de deținere și folosire la pescuit a plaselor tip monofilament.
Tot în aceste zile, o altă infracțiune a fost constatată de polițiștii de frontieră din Brăila. Ei l-au depistat pe DN 22 D pe raza localității Măcin, pe Vasile D., de 52 de ani, din București, care conducea un autoturism marca Opel Calibra, având numărul de înmatriculare și cartea verde a mașinii falsificate. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru uz de fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8966 secunde