Peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate în Constanța

88
Peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate în Constanța - pesteomie-1398677747.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanța au oprit pentru control, la sfârșitul săptămânii trecute, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de George D., un constănțean în vârstă de 33 ani.


În urma controlului autoturismului, înmatriculat în Constanța, au fost descoperite 590 pachete cu țigarete netimbrate, de proveniență Germania, pentru care conducătorul auto nu deținea documente legale.


Extinderea cercetărilor a condus la descoperirea a încă 430 pachete cu țigări netimbrate, pe care bărbatul le deținea la domiciliul său din municipiul Constanța.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării toată cantitatea, de 20.400 de țigări, cu o valoare de aproximativ 10.200 lei, iar autoturismul, evaluat la 8.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.
Tânărul este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6872 secunde