Peste 140 de persoane dispărute sau cu mandate de arestare au fost depistate în ultima săptămână

170
Peste 140 de persoane dispărute sau cu mandate de arestare au fost depistate în ultima săptămână - perchezitiicugetliberro63432800-1353855349.jpg

Peste 140 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de polițiștii de investigații criminale din întreaga țară, informează Agerpres.


Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, în perioada 16 - 22 noiembrie, în urma activităților de căutare și identificare, polițiștii structurilor de investigații criminale au depistat 78 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 44 minori.

Minorii depistați au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au depistat 67 de persoane urmărite la nivel național, 53 dintre acestea având emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Totodată, față de cinci persoane fuseseră emise mandate europene de arestare, iar nouă erau căutate pentru a fi arestate preventive, transmite sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde