Peste 150 de persoane depistate de anchetatori

103
Peste 150 de persoane depistate de anchetatori - urmariti-1451228548.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din întreaga țară au acționat în ultima săptămână pentru a da de urma celor care au fost dați în urmărire națională. Oamenii legii au pus în aplicare 226 de mandate emise de instanțele de judecată și au fost depistate 190 de persoane urmărite.


Ofițerii Serviciilor Criminale din întreaga țară au organizat acțiuni pentru punerea în executare a mandatelor și sentințelor penale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și a celor dispărute, identificarea și clarificarea situației unor persoane cu identitate necunoscută.


Anchetatorii au dat de urma a 190 de persoane urmărite, dintre care 157 urmărite la nivel național și 33 urmărite la nivel internațional. 


"Totodată, au fost puse în aplicare 226 de mandate și sen-tințe penale emise de instanțele de judecată. Astfel, 156 erau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 28 mandate de arestare preventivă, 19 mandate europene de arestare, iar 23 sentințe penale de internare.


Polițiștii au mai identificat 9 per-soane cu identitate necunoscută", au precizat polițiștii. 


De asemenea, oamenii legii au identificat și 104 minori care fuseseră dați dispăruți. Verificările au scos la iveală că nu au fost victimele unor infracțiuni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Tânără dată în urmărire
Pagina a fost generata in 0.2867 secunde