Peste 200 pompieri constănțeni sunt pregătiți să intervină în minivacanța de Anul Nou

1365
Peste 200 pompieri constănțeni sunt pregătiți să intervină în minivacanța de Anul Nou - 40595849773569229860554470822991-1703868278.jpg

Articole de la același autor

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța sunt pregătiți cu mijloacele tehnice aferente pentru a interveni, zilnic, pe durata minivacanței ocazionate de intrarea în Noul An.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța va monitoriza permanent evoluția situației din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.


“Premergător sărbătorilor de iarnă, colegii din cadrul Inspecției de Prevenire au intensificat acțiunile de control pe linia securității la incendiu la spațiile comerciale la care se preconizează o afluență mare de persoane. Inspectorii de prevenire execută verificări și în cadrul amenajărilor temporare propuse a fi amenajate în vederea sărbătoririi trecerii în Noul An, dar și la operatorii economici care comercializează obiecte pirotehnice.


Pe timpul verificărilor, principalele aspecte urmărite de inspectorii de prevenire se referă la dotarea cu mijloace de primă intervenție, menținerea liberă a căilor de evacuare și exploatarea în condiții de siguranță a instalațiilor electrice. 


În perioada 23-28 decembrie, colegii din cadrul Inspecției de Prevenire au executat 5 controale inopinate la agenții economici și au fost constatate 20 de deficiențe, fiind aplicate 14 avertismente și 6 amenzi în cuantum de 64.500 lei.
Printre deficiențele constatate enumerăm: mijloace de primă intervenție (stingătoare) insuficiente, instalații electrice exploatate cu deficiențe (conductori electrici neizolați corespunzător sau pozați direct pe material combistibil), hote necurățate.


În cazul sesizării unor evenimente nedorite, sunați de îndată la numărul unic de urgență 112.


Pompierii militari vă urează un An Nou binecuvântat cu sănătate, realizări și împliniri!”, au transmis salvatorii constănțeni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.51 secunde