Peste 250 de kilograme de pește, confiscate

84

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au identificat o autoutilitară Dacia fără număr de înmatriculare. În mașină au fost găsite unelte de pescuit din plasă de tip monofilament cu captură de pește în ele. 

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că autovehiculul și bunurile descoperite le aparțin unor tineri de 26, respectiv 27 de ani.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 28 de unelte de plasă tip monofilament, cu lungime totală de 1.854 de metri, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Valoarea totală a bunurilor este de aproximativ 6.200 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 259 de kilograme de pește din specii diferite (șalău, babușcă, crap și caras), evaluată la aproximativ 538,7 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6734 secunde