Peste 260 kilograme pește confiscat de polițiștii de frontieră

105
Peste 260 kilograme pește confiscat de polițiștii de frontieră - peste-1389699141.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat patru cetățeni români care transportau, cu două ambarcațiuni, cantitatea de 263 kilograme pește din specii diferite, fără a deține documente justificative.


În data de 13.12.2013, în jurul orei 6.30, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Tulcea au oprit pentru control, pe canalul Cocoș, o barcă din fibră de sticlă cu motor, în care se aflau trei bărbați cu vârste între 29 și 35 ani. În ambarcațiune a fost găsită cantitatea de 222 kilograme pește din speciile caras, fitofag, babușcă, plătică și șalău pentru care cele trei persoane, domiciliate pe raza județului Tulcea, nu a putut prezenta documente de proveniență.


Cu o zi mai devreme, în jurul orei 8.00, polițiștii de frontieră din cadrul aceleiași structuri au verificat, pe lacul Razelm, o ambarcațiune din lemn cu motor condusă de un bărbat în vârstă de 41 ani, cu domiciliul în județul Tulcea. În ambarcațiune au fost găsite opt plase monofilament în lungime totală de 565 metri și 41 kilograme pește din speciile șalău, știucă și babușcă. 


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de pește, evaluată la 536,5 lei, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, plasele monofilament, precum și cele două ambarcațiuni, motoarele acestora, ramele și rezervoarele de combustibil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6031 secunde