Peste 300 de pastile de ecstasy și alte droguri, descoperite de jandarmii constănțeni

241
Peste 300 de pastile de ecstasy și alte droguri, descoperite de jandarmii constănțeni - unnamed-1493808644.jpg

Articole recomandate

În perioada 28 aprilie - 02 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Constanța împreună și sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța a desfășurat o serie de acțiuni de combatere a traficului și consumului de droguri de risc și mare risc în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Mamaia.

La una dintre aceste acțiuni desfășurată în Mamaia, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins în flagrant două persoane care încercau să comercilizeze droguri de risc și de mare risc, respectiv 307 pastile ecstasy, ciuperci halucinogene, canabis și alte substanțe psihotrope.

"După cum am menționat mai sus, în Mamaia, un echipaj de jandarmerie a observat într-o mașină doi tineri care fumau dintr-o țigaretă confecționată artizanal. În imediata apropiere a autovehicului se simțea un miros înțepător. Persoanelor li s-a solicitat să coboare din autoturism și li s-a făcut controlul corporal și al autovehicului. Asupra acestora și în mașină au fost găsite substanțele halucinogene descrise mai sus. Sub îndrumarea unui procuror DIICOT și polițist din cadrul B.C.C.O. au fost întocmite actele de cercetare penală. Pentru una dintre persoane a fost dispusă măsura arestării preventive pe durata a 30 de zile.", susțin oamenii legii din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde