Peste 60 de soldați voluntari au depus jurământul, sâmbătă, la Mangalia

337
Sâmbătă, 4 august, la Mangalia, la Școala de aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu", a avut loc ceremonia depunerii jurământului militar de către 62 de soldați voluntari, seria iunie 2012.
La festivitate, au participat oficialități ale administrației locale, reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și ai Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor și ligilor de marină, cadre militare în rezervă și retragere, părinți, rude și prieteni ai tinerilor marinari.
Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" a fost înființată prin Înaltul Decret 1093 din 26.02.1896 și a început să funcționeze începând cu data de 1 noiembrie 1896, la Galați. De-a lungul vremii, unitatea a schimbat locul de dislocare, trecând totodată printr-o serie de transformări și reorganizări. Începând cu data de 1 septembrie 2008, Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" funcționează în garnizoana Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 1.5615 secunde