Peste o sută de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni

423
2
Peste o sută de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni - otopeni-1386415554.jpg

Articole recomandate

O defecțiune tehnică la serviciul de control aerian din Swanwick a provocat haos în transportul aerian britanic și a provocat întârzieri și anulări de zboruri în Marea Britanie și Irlanda, au anunțat autoritățile aeroportuare, scrie Medifax care citează AFP.
Aeroporturilor londoneze Heathrow, Stansted, Gatwick și Luton precum și cele din Dublin, Glasgow și Edinbourgh și Cardiff au anunțat toate întârzieri importante.
Și la București, pe Aeroportul Otopeni, au fost înregistrate întârzieri din cauza defecțiunii din Marea Britanie. Astfel, o cursă cu 115 pasageri la bord nu a putut decola la ora 8.30 pentru că nu putea ateriza pe aeroportul Heathrow. Pasagerii au stat peste trei ore în terminalul de plecare până când avionul a primit permisiunea de a decola.
Mai multe zboruri naționale și internaționale au fost anulate pe Heathrow, principalul aeroport din Europa după numărul de pasageri și primul din lume în privința traficului internațional al călătorilor.
"Dificultăți de a trece de la modul de noapte la cel de zi" la Swanwick, în sudul Angliei, sunt la originea problemei, a anunțat serviciul de control aerian britanic. "Inginerii lucrează pentru a rezolva problema cât mai repede posibil", a adăugat aceeași sursă.
"Problemele tehnice privind controlul aerian în sudul Angliei provoacă întârzieri pentru unele zboruri cu destinația Anglia și către continentul european în această dimineață", a anunțat aeroportul din Dublin.
Un purtător de cuvânt al aeroportului Stansted a declarat că toate zborurile înregistrează la plecare întârzieri cuprinse între 30 de minute și două ore. La Gatwick, 20 la sută din zboruri au avut întârzieri la plecare, iar pasagerii au fost avertizați că riscă să aștepte mai multe ore înainte de a putea pleca.
Compania Ryanair a avertizat că ar putea înregistra perturbări "semnificative" și "poate anulări".


Comentează știrea

magic leverag hair rollers
24 mai 2014
magic leverag hair rollers

Honda is about to launch a revamped version of its CBR 150R (Honda K45), according to reports from Indonesian blogs. Highlights of the face lift include dual headlamps and new fairing design inspired by its brothers CBR250R and CBR300R. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

2009 honda cbr600rr fairings
3 iunie 2014
2009 honda cbr600rr fairings

Lantas upaya apa yang coba dilakukan Honda untuk memperoleh sepeda motor sport 150cc full fairing yang harganya lebih kompetitif? Caranya dengan memanfaatkan platform CB150 StreetFire untuk disiapkan varian baru "full fairing". 2009 honda cbr600rr fairings http://hondacbr600rrfairingss.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Amenințare cu BOMBĂ pe Aeroportul OTOPENI!
Pagina a fost generata in 0.437 secunde