Peste zece mii de rechizite contrafăcute, descoperite în port

138
1
Peste zece mii de rechizite contrafăcute, descoperite în port - 28augustcontroalerechizitescolar-1405082620.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu vameșii au efectuat un control asupra unui container sosit din China în Portul Constanța Sud-Agigea. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 12.000 de articole de papetărie contrafăcute. Polițiștii au găsit 100 de rucsacuri, 590 de penare, 1.080 de carnețele cu pix, 2.260 de jocuri tip puzzle și 7.567 de abțibilduri, susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost originale, valoare pe piață a tuturor bunurilor descoperite se ridică la aproximativ 600.000 de lei. 


Marfa din container era destinată unei firme cu sediul în județul Ilfov. Toate produsele, ce purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, au fost ridicate în vederea confiscării. Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societății comerciale, doi cetățeni români, cu vârste între 39 și 43 ani, cu domiciliul în București, dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".


Comentează știrea

Drew Brees Jersey
12 august 2014

have been instrumental in making a difference in the design of interactions. Their stories chart the history of entrepreneurial design development for technology. Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5457 secunde