Petrică Paraschiv, primul campion mondial al României la box profesionist, a fost arestat

325
Petrică Paraschiv, primul campion mondial al României la box profesionist, a fost arestat - ad00mjamagfzad03zgqwoda2odgyyjg0-1553975534.jpg

Articole recomandate

Petrică Paraschiv, primul campion mondial al României la box profesionist, a fost arestat vineri de către polițiștii de la crimă organizată, sub acuzația de trafic de stupefante, alături de mai multe persoane.

"Au fost vizate patru imobile cu privire la care au existat numeroase sesizări din partea cetățenilor ca fiind locuri în care se consumă și se comercializează droguri de risc, persoanele care coordonau aceste locuri fiind arestate preventiv.

În ultimele două zile, polițiștii au descins în total la 14 adrese, de unde au ridicat cantități importante de heroină, metadonă și etnobotanice, dar și pistoale și aproape 20.000 de lei", a declarat un ofițer antidrog, citat  de digi24.ro.

Petrică Paraschiv a fost campion mondial la box la mijlocul anilor 90. De la fostă glorie a sportului, bărbatul este acum acuzat că era unul dintre coordonatorii rețelei care distribuia heroină și etnobotanice în Sectoarele 2 și 3.

Petrică Paraschiv a avut probleme cu poliția și în Italia, Olanda și Germania

Petrică Paraschiv a obținut în 1995, în Brăila natală, centura mondială WBA Penta Continental, pe vremea când avea 24 de ani. Atunci l-a întâlnit pe americanul Greg Richardson, 35 de ani. Ulterior, Paraschiv a mai boxat pentru centrurile WBU (1996) și WBC Internațional (1997), dar a fost învins de fiecare dată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.53 secunde