Pieton lovit pe trecere, pe podul de la Doraly

105
1

Articole de la același autor

O femeie de 51 de ani a ajuns în atenția medicilor, ieri dimineață, după ce a fost lovită de o mașină chiar pe marcajul pietonal. Mihai Custara, de 31 de ani, din Cobadin, conducea un Opel pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Cumpenei către Șoseaua Mangaliei. Ajungând în dreptul trecerii de pietoni de la podul rutier Doraly, șoferul nu a acordat prioritate de trecere, astfel că a acroșat-o pe Ghiuldan Sucri, de 51 de ani, din Constanța, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. 
În urma impactului, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde se află în afara oricărui pericol.


Comentează știrea

ioan
11 iulie 2013
despagubiri

www.victimeaccidente.ro Asociatia pentru Sprijinul si Protectia Victimelor Traficului Rutier-Sfantul Ioan (Bucuresti) va acorda in mod gratuit consultanta si reprezentare pentru obtinerea, in cel mai scurt timp, a despagubirilor banesti ce vi se cuvin, conform legii, de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Ne puteti solicita sprijinul la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0749830094. Suntem alaturi de dumneavoastra. Contactati-ne si ne deplasam noi la dv.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3719 secunde