Video Plan roşu de intervenţie la Constanţa. Un TIR și un autocar cu 57 de pasageri, dintre care 43 copii, s-au ciocnit

1973

Articole de la același autor

Doi copii au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital, în urma unui accident rutier produs pe DN22, în noaptea de duminică spre luni, între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu, în care au fost implicate un autocar şi un TIR.


Potrivit IPJ Constanţa, cele două vehicule - un ansamblu rutier format din cap tractor cu semiremorcă şi un autocar cu 56 de persoane, dintre care 43 minori - ar fi circulat în aceeaşi direcţie.


În urma accidentului, au fost răniţi uşor doi minori, de 14 şi 16 ani, şi o persoană majoră.


Autorităţile au declanşat Planul Roşu între orele 3,28 - 5,45, precizează ISU Dobrogea.


Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi cu cel de detectare a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative, precizează sursa citată.
 

„Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii au intervenit cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 3 microbuze, 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple și 5 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz au fost alocate și 9 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. La fața locului au fost evaluate medical 15 persoane, dintre care 5 au fost transportate la Spitalul Județean Constanta, conștiente, cooperante pentru investigații medicale amănunțite (3 adulți și 2 copii)”, este informarea oficială venită din partea reprezentanţilor ISU Constanţa.



sursa foto: ISU Constanta Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2687 secunde