"Plângăcioșii" din Poliție, puși să jure cu mâna pe Biblie

572
Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a dispus efectuarea de controale la toate inspectoratele județene de poliție, de poliție de frontieră, de jandarmi și pentru situații de urgență din țară. Echipele de control trebuie să verifice cum au fost gestionate resursele și în special combustibilul alocat fiecărei unități. "În această perioadă, am dispus începerea unor controale (…) pentru că am constatat, într-un județ, că cei de acolo depozitaseră o cantitate mare de combustibil, zeci de tone, la o firmă aflată în lichidare judiciară și care era cercetată de Serviciul de Investigare a Fraudelor", a afirmat ministrul, refuzând să precizeze despre ce inspectorat este vorba.
Pe de altă parte, șeful Poliției Române, chestorul Liviu Popa, consideră că resursele financiare și cele logistice alocate inspectoratelor sunt suficiente, dar nu sunt valorificate eficient. "Nu e valorificată logistica la întreaga capacitate. Se cheltuiesc 1,8 milioane de euro pe benzină, care trebuie folosită eficient. Știm cu toții că sunt plângăcioși care spun tot timpul că nu este destul. Resursele sunt suficiente, plângăcioșii poate ar trebui puși să jure cu mâna pe Biblie că le-au folosit corect", a afirmat chestorul.
Șeful IGPR, Liviu Popa, și ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, au participat, la sfârșitul acestei săptămâni, la Oradea, la o întâlnire cu șefii inspectoratelor județene de poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5662 secunde