Plase interzise de lege confiscate la Cernavodă

255
Polițiștii de frontieră au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat trei bărbați care pescuiau cu o plasă monofilament, respectiv transportau o unealtă de pescuit interzisă de lege.

Ieri, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră de la Cernavodă au acționat în apropierea localității Cochirleni, unde au verificat în trafic un Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau doi tineri. În urma controlului a fost descoperită o unealtă de pescuit tip prostovol, pe care cei doi, în vârstă de 32 și 21 de ani, ambii din Rasova, o dețineau în vederea utilizării la activități de pescuit fără a avea autorizație.

Câteva ore mai devreme, o ambarcațiune a Gărzii de Coastă a surprins pe malul Dunării un bărbat de 34 de ani, din Giurgeni, Ialomița, în timp ce pescuia cu o plasă monofilament.

Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni de braconaj piscicol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Arde o casă în zona Dacia
Miercuri, 04 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Arde o casă la Techirghiol
Pagina a fost generata in 1.2575 secunde