Plecați la drum în week-end? Polițiștii recomandă mai multă prudență

213
Plecați la drum în week-end? Polițiștii recomandă mai multă prudență - plecatiladrumpolitisti-1544805743.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni se vor afla pe teren în zilele următoare, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile. Meteorologii au anunțat precipitații abundente și o scădere a temperaturilor în aproape toată țara. La Constanța, sunt așteptate ploi abundente, atât sâmbătă, cât și duminică.

Polițiștii ne recomandă să circulăm cu mai multă prudență. Aceștia se vor afla la datorie și vor acționa permanent. Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, polițiștii recomandă conducătorilor auto să se documenteze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă. În cazul unui carosabil umed, acoperit cu gheață sau polei, conducătorii auto trebuie să evite bruscarea comenzilor vehiculului, fiind absolut necesară adaptarea vitezei condițiilor de drum, iar efectuarea oricărei manevre în trafic să se efectueze doar după o temeinică asigurare. Folosiți cu precădere frâna de motor atunci când rulați pe un carosabil alunecos și nu vă angajați în depășiri riscante!

În aceste condiții, polițiștii recomandă pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare, și să evite, pe cât posibil, deplasarea pe partea carosabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde