"Ploaie" de accidente soldate cu victime, la Constanța

295
1
Ploaia și viteza neadaptată la condițiile de drum, alături de neatenție, au făcut ca în județul Constanța să aibă loc mai multe accidente cu victime.

Seria accidentelor a pornit la ora 10.12, pe DN3, la ieșirea din municipiul Constanța spre Valu lui Traian. O tânără, de 16 ani, a fost lovită în timp ce traversa prin loc nepermis, în urma impactului victima fiind rănită la mâna stângă și la piciorul drept.

La ora 11.20, pe strada Medgidiei, din Cernavodă, a avut loc un accident mult mai grav. Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate unui alt conducător auto care se deplasa din sens opus, iar în urma coliziunii, cel din urmă a ricoșat într-o altă mașină oprită la indicatorul STOP. O femeie, în vârstă de 67 de ani, a fost rănită cel mai grav, având fractură la unul dintre picioare, iar un bărbat, de 70 de ani, prezenta un traumatism toracic. Ambii au fost transportați la spital.

Câteva zeci de minute mai târziu, la ora 11.50, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, un șofer nu a respectat distanța de siguranță și a lovit în spate un alt autoturism, care oprise pentru a acorda prioritate unui pieton aflat în traversare regulamentară. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din autoturismul oprit.

În zona Gării Constanța, o șoferiță în vârstă de 30 de ani a reușit să se răstoarne cu mașina fără ca nimeni să o atingă. Femeia a refuzat transportul la spital, alegându-se doar cu câteva zgârieturi. 

Comentează știrea

adevar
26 aprilie 2016
adevar

Romani = traficanti de straine = gunoi = cacat MURITI TOTI

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1515 secunde