Podul IPMC, închis în fiecare noapte pentru reparații

252
2
Podul IPMC, închis în fiecare noapte pentru reparații - podipmc997-1370609981.jpg

Articole de la același autor

Pasajul rutier "Filimon Sârbu", cunoscut constănțenilor mai degrabă ca podul IPMC, este în plin proces de reabilitare. Lucrările au început la sfârșitul lui 2012 și sunt planificate să dureze doi ani, la finele cărora, au anunțat atât autoritățile locale, cât și administratorii drumului (respectiv Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale) pe pod se va circula fără probleme, pe toate benzile. 

În contextul acestor reparații, atunci când evoluția lucrărilor o va cere, podul va fi închis în timpul nopții, în intervalul orar 21,00 - 7,00 dimineața. Potrivit directorului Direcției Regionale de Autostrăzi și Drumuri Naționale Constanța, Marin Dima, "podul va fi închis maximum până la sfârșitul lunii iulie".

De asemenea, având în vedere că în prezent se demontează grinzile metalice de sub pod, de deasupra Șoselei I. C. Brătianu, zilele acestea, în timpul nopții, în intervalul orar menționat va fi sistată circulația și pe artera rutieră respectivă. 

Comentează știrea

Andrei
7 iunie 2013
Pod

Cum va taie pe voi reparatu fix vara cand e aglomeratia mai mare nu inteleg... macar de s-ar face treaba cum trebuie

constantean
7 iunie 2013
si nu e singurul

Ne mairam ca partea de sud a litoralului nu are turisti...pe unde draqu sa ajunga daca au lungit-o atat si cu podul de la Agigea ! Cand nu a fost trafic, deranj minim, acum cand e nevoie de pod, stai ca se lucreaza...nici un cre.tin nu e sanctionat pt aceste romanisme ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3029 secunde