Poliția a cășunat cu controale pe taximetriștii constănțeni

954
2
Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a efectuat, ieri, un amplu control pe linia transportului persoanelor în regim de taxi. "Au fost verificate taximetrele care staționează în zona Gării Constanța și a Aeroportului Internațional «Mihail Kogălniceanu», iar controlul a vizat legalitatea actelor și autorizațiilor, cât și starea tehnică a autoturismelor", a declarat comisarul șef Iulian Stoica, din cadrul secției de poliție. 


De asemenea, la verificări au participat și doi polițiști-motocicliști de la Poliția Rutieră Constanța. 


Cum era de așteptat, au fost depistate numeroase nereguli, iar amenzile nu au întârziat să apară. Astfel, până la orele după-amiezii, oamenii legii aplicaseră sancțiuni în valoare de aproximativ 4.000 de lei, la regimul rutier și pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991; de asemenea, șase taximetriști au fost sancționați pentru încălcarea legislației rutiere. Totodată, polițiștii de la Rutieră au decis reținerea a două certificate de înmatriculare, ne-a declarat inspectorul Ciprian Sobaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Constanța. 


Astfel de verificări sunt realizate periodic de oamenii legii și, cu fiecare ocazie, se descoperă că autoturismele au probleme tehnice la sistemul de direcție, la cel de iluminare-semnalizare sau aparatele de marcat au verificarea metrologică expirată.


Comentează știrea

..
28 august 2012
Taximetristi

1. Majoritatea sunt niste soferi execrabili, pensionari sau golani 70% dintre ei. 2. In ultimul an am luat taxiul de 3 ori. Doua dintre ele aveau 350.000 de km (un Matiz si un Logan) iar cel de-al trei-lea era un bagabont care s-a prefacut ca nu merge ceasul si a cerut cu 50% in plus.

gioni x
28 august 2012
taxi

Adevarul este ca toti tiganii din constanta au ajuns taximetristi , numai gasesti un roman ci numai tigan care vot sa te pacaleasca cumva. Majoritatea lor nici nu stiu sa citeasca ma intreb oare cum au reusit sa isi ia carnetul de soferi . RUSINE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9153 secunde