Poliția a prins doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu. Unde au fost depistați

305
Poliția a prins doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu. Unde au fost depistați - mdm1ymfjzdm5odywnzk2yzuyywi4zwzh-1700402707.jpg
Poliția anunță că a prins doi dintre cei trei suspecți care l-au bătut și ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner. Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.


Poliţia Română anunţă, duminică, prinderea a doi dintre suspecţii în cazul torturării și uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.


„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”, anunţă Poliţia Română.


Sursa citată a precizat că cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.


„În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare. Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a mai precizat sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2598 secunde