Poliția a tras focuri de armă pentru a opri contrabandiști care treceau înot Tisa, cu marfa în spate

216
1
Poliția a tras focuri de armă pentru a opri contrabandiști care treceau înot Tisa, cu marfa în spate - screenshot20221022183427gallery-1666452898.jpg

Articole de la același autor

Mai multe persoane care încercau să intre ilegal în România cu bunuri în valoare de 70.000 de lei au fost oprite de polițiști cu șapte focuri de armă.


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sighetu Marmației au oprit vineri seară mai multe persoane care încercau să treacă granița în România, cu marfă de contrabandă.


Aceștia au fost nevoiți să tragă șapte focuri de armă pentru ca persoanele care încercau să treacă râul Tisa înot, cu mai multe colete în spate, să se oprească.


Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus. Ele au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean, scrie antena3.ro 


Pentru reținerea persoanelor în cauză, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase șapte focuri de avertisment, în plan vertical, însă tot nu s-au oprit, sărind în apa râului Tisa și întorcându-se înot pe teritoriul ucrainean.


Au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului. La fața locului, poliţiştii de frontieră au descoperit opt colete care conțineau 5.980 pachete țigări de diferite mărci, de proveniență Duty Free, în valoare de 70.000 lei.


Comentează știrea

fane
23 octombrie 2022
trafic

Razboi ,suferinta etc dar traficul merge struna nu este bombardat ,ne miram de unde atiti milionari in Ucraina.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5418 secunde