Poliția animalelor își intră în drepturi. Adolescent de 16 ani, reținut 24 de ore, după ce a schingiuit o pisică

269
Poliția animalelor își intră în drepturi. Adolescent de 16 ani, reținut 24 de ore, după ce a schingiuit o pisică - mata-1599029494.jpg

Articole recomandate

Un adolescent din Timișoara s-a filmat în timp ce chinuie o pisică. Mândru de isprava sa, a postat imaginile pe rețelele de socializare. Doar că momentele oribile au ajuns și la polițiști, care l-au identificat rapid pe proprietarul contului. Băiatul de 16 ani a fost reținut 24 de ore, pentru că a chinuit pisica până a omorât-o.


Imaginile ajunse pe rețelele de socializare sunt greu de privit. Băiatul de 16 ani lovește cu picioarele o pisică, în timp ce animalul se zbate să scape. Adolescentul profită de faptul că afară este întuneric și în jur nu este nimeni care să-l oprească. 


Tânărul se filmează și se amuză copios, în timp ce sărmana pisică încearcă să fugă. Este prinsă de fiecare dată și chinuită. În cele din urmă, animalul moare.


Imaginile i-au bulversat pe cei care le-au privit. De pe rețelele de socializare, clipul a ajuns și la poliție. Adolescentul a fost rapid identificat de polițiști și adus, alături de părinți, la secție. Pus în fața probelor, el și-a recunoscut faptele. Polițiștii nu s-au lăsat impresionați de regretele sale și l-au reținut pentru 24 de ore, în arestul IPJ Timiș.


"La data de 01 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unei înregistrări video postată pe o rețea de socializare, filmare în care se observă un bărbat care lovea cu piciorul o pisică, în parcul Clăbucet din municipiul Timișoara. Polițiștii timișeni au demarat imediat verificări cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Motru fiind identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Mătăsari, județul Gorj bănuit de comiterea faptei. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept" - anunța IPJ Timiș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7146 secunde