Poliția Constanța cere sprijinul populației! "Dacă ați văzut această persoană alertați 112"

6383
5
Poliția Constanța cere sprijinul populației!

Articole de la același autor

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui STANCU ANA-MARIA, de 31 de ani, din municipiul Constanța. 


În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.30, aceasta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.


Femeia are 1,77 m înălțime, 57 de kilograme, ochi verzi, păr lung, deschis la culoare, față ovală. 


La momentul plecării, aceasta purta halat de culoare gri, bluză și pantaloni de pijama de culoare portocalie, pantofi de culoare neagră. 


Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.


Comentează știrea

Ochiana
8 octombrie 2022
Intrebare: Adresa de Domiciliu

Pai, ce mai e de explicat? Sa explicam pt. cine nu a inteles. Dispare cineva, politia solicita ajutorul ziarul parcitipa. Participa dar cam asa in pas de dans. Nu asa, fuga rapid. Adica, nu adresa frumusetii, dar ZONA e in regula. Flacai pe acolo, treburi importante. La Solicitant, intuiesc deja ca au toate episoadele de film (camera1, camera2 ...). Nota: Pe raza sectiei 2, dar cu indicativele astea care se tot schima, naiba mai stie.Bre, cine v-a invatat geometria cu buton de pistol la sectia2 parca. Asa stie sigur, dar colegii ... nu prea vor.

Lunetistul de Luna
8 octombrie 2022
Vedem fiecare la Rezultate

La mine e asa toamna-tirzie 93, TarguMures la Libraria cu Reducere vre-o 10-15 carti din care una cu Niculescu. Habar n-aveam cine e atunci, dar foarte buna de folosit la antrenament[practica mai simplu]. Bine, acuma depinde si acasa cind inspectezi sacosa. Pai, daca o arunci asa in colt, iti zice Masea ca trebuie ochelari de soare [o-o] cu mult fum. Mai departe, sa mai zica si altii.

Micul Mazgalici
8 octombrie 2022
Profesionalism Jurnalistic

De final, ar mai fi si altele dar cei interesati de lectura sa sune la: Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364. E acolo tot ce e nevoie. [aveti recomandare de CL_112-466730]. Pai la tricoias, ce marca e ? La medalion se vede clar a cui e si ce se intimpla cu cine pune laba murdara. Vedeti pe ce se sprijina si la ce se gandeste. Adica, de ce tot cenzurati ?, tabloul complet sa putem analiza inaltimea. [aici e toata esenta]

Elena Postarita
8 octombrie 2022
La gentuta

Din patuc in patuc iese un mic muc.

3h
8 octombrie 2022
Neclaritate

Pleaca pleaca, e majora dar de ce pleaca si de la cine ? Bre de la cine, pai cum e acolo ? STS - la ascultare, sa vina Cester sa va ajute ? chiar asa ? Pai daca iar e cu Cester, o sa ascultati Radio Surzescu Botescu cu imagine RGB(100)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2501 secunde