Poliția Constanța nu este vizată de controlul privind discriminarea polițistelor

409
2
Poliția Constanța nu este vizată de controlul privind discriminarea polițistelor - 10ianuariecontrolpolitiaconstant-1357805232.jpg
Comisarul șef Adrian Rapotan, comandantul Poliției Constanța, a declarat pentru "Cuget Liber" că verificările dispuse de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și Poliției Române, privind respectarea principiilor de etică și deontologie profesională, relația șef-subordonat, practici discriminatorii în raport cu angajatele și alte aspecte care privesc climatul organizațional în interiorul unităților de poliție, nu vizează Poliția Constanța. Potrivit acestuia, inspectoratul constănțean nu se numără printre unitățile unde vor descinde echipele de control. "Noi nu am avut niciodată nicio reclamație privind discriminarea polițistelor și de hărțuire sexuală. Sau cel puțin nu am eu cunoștință de existența lor", a afirmat polițistul. 

Comentează știrea

razvan
10 ianuarie 2013
Musamalizare

F bine! Verificati si cazul Alina Rusu de la rutiera Cta, caz in care agenta a pierdut sarcina din cauza abuzului facut de Dancu si Sobaru. Ofiterii corpului de control din MAI de la acea vreme au fost cazati de Dancu la hotel Scala, pt ca la hotel Meridian "mureau de frig si de foame", au musamalizat cazul iar agenta a cerut mutarea la Sectia 5. Sindicalistii Caraivan si Iantoc, dna Dr. Coltoman cunosc cazul, dar au fost santajati sa si tina gura.

andrei
10 ianuarie 2013
ijp

D-le Rapotan Atentie!!!!!!!!!!!!!!!! Sunteti informat gresit de unii protejati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7302 secunde