Poliția din Constanța are nevoie de întăriri. Când se fac angajări

1555
2
Poliția din Constanța are nevoie  de întăriri. Când se fac angajări - politia-1520614759.jpg

Articole de la același autor

Concursul pentru recrutarea din sursă externă, a trei posturi vacante de execuție, personal contractual și referent II, a fost amânat și a fost programat pentru data de 19 martie. Posturile scoase la concurs sunt în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliția municipiului Constanța și Secția 4 Poliție.

Astfel, în vederea participării la concurs/examen, candidații care au depus dosarele de concurs și dosarele medicale, în volum complet, până la data de 23 februarie, trebuie să facă o cerere în care să-și exprime intenția de a participa, din nou, la concurs/examen până la data de 19 martie.

La data de 20 martie are loc selecția dosarelor de concurs și, în data de 23 martie, începând cu ora 9.00, are loc proba scrisă a examenului. Interviul este programat în data de 28 martie, începând tot cu ora 9.00. Proba scrisă și interviul vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, din municipiul Constanța, bulevardul Mamaia nr. 106, județul Constanța. 

Comentează știrea

Atentie
10 martie 2018
Ce face Militia?

Pe linia lui 43 sunt hoti de buzunare. Unul in varsta, tiganos, altul tanar, la 1.90m, in trening. Probabil au iesit de curand de la Poarta Alba, caci asa par

Pop Mihai
11 martie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6071 secunde