POLIȚIA ÎN ALERTĂ / Fetiță de 9 ani, căutată de familie și poliție după ce a dispărut de la școală

327
POLIȚIA ÎN ALERTĂ / Fetiță de 9 ani, căutată de familie și poliție după ce a dispărut de la școală - img5007-1497014910.jpg
UPDATE: Polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri al IPJ Constanța și cei de la secția 5 au găsit-o pe fată nevătămată. Potrivit polițiștilor, minora a scăpat de la școala mai devreme cu o oră și nu a găsit pe nimeni acasă, de obicei ea era așteptată de cineva din familie.


Fata a plecat spre o vecină unde s-ar fi adăpostit de ploaie. Fetița a stat în scara unui bloc, apoi s-a întâlnit cu o vecina, care a luat-o​ la ea în casă.‬ A lăsat un bilet în usa unde locuiește fetița, dar bona nu l-a văzut.



O fetiță de 9 ani este căutată în disperare de familie și polițiști. Daria Maria Hâldan a plecat de la o școală din cartierul km 5 și nu a mai ajuns acasă. În jurul orei 11.30 a fost semnalată dispariția fetiței. Potrivit apropiaților, fetița nu a provocat niciodată probleme și nu a mai plecat de acasă. Minora este îmbrăcată cu ghete de catifea de culoare neagră, colanți albaștri, hanorac gri cu alb, umbrelă și ghiozdan roz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.778 secunde