Poliția Locală Constanța scoate la concurs 42 de posturi

697
1
Aproximativ 35 de candidați s-au înscris pentru locurile de debutanți în Poliția Locală Constanța. Concursul pentru recrutarea polițiștilor locali este organizat în două serii. Prima serie a fost pentru debutanții cu niciun fel de experiență, iar concursul a avut loc între 11 și 15 aprilie. Luni a fost des-fășurată proba sportivă, miercuri proba scrisă, iar vineri candidații au sus- ținut un interviu. "Prima jumătate a concursului s-a desfășurat și urmează cea de-a doua serie, săptămâna viitoare. 


Prima serie a fost pe gradul de debutant și acum urmează cei cu vechime", a declarat pentru "Cuget Liber", Ionuț Dumitru, șef Serviciul Rutier al Poliției Locale Constanța. Pe data de 11 aprilie, candidații au susținut proba sportivă, pe stadionul Farul. Proba a constat în alergare de viteză pe o distanță de 50 de metri, 30 de flotări și o alergare de rezistență pe o distanță de 1.000 de metri. 


Baremul a fost de 8 secunde pentru bărbați și 9 secunde pentru femei în ceea ce privește alergarea de viteză, 30 de flotări în 60 de secunde pentru bărbați și 15 flotări într-un minut pentru femei. Pentru alergarea de rezistență, bărbații trebuie să se încadreze în patru minute și 10 secunde, iar femeile în patru minute și 35 de secunde. Declarat promovat este candidatul care îndeplinește baremul stabilit pentru fiecare probă. Cea de-a doua serie de candidați urmează să suțină concursul în perioada 18-22 aprilie. În total, Poliția Locală Constanța a scos la concurs 42 de posturi. 


Potrivit anumitor surse din Primăria Constanța, 11 debutanți ar fi promovat concursul organizat pentru prima serie de candidați.


Comentează știrea

Vescan
16 aprilie 2016
Cel mai corupt organism din constanta

Politia locala este profund corupta si la comanda unor smecheri locali, consilieri patroni samd.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3622 secunde