Poliția Română, MESAJ cutremurător după atacul fără precedent de la Brăila

381
Poliția Română, MESAJ cutremurător după atacul fără precedent de la Brăila - politiaromanabrailafb34179600-1542011520.jpg

Articole recomandate

Un atac fără precedent s-a petrecut, duminică după amiază, la Brăila. Un tânăr de 20 de ani a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat intenționat cu mașina în mall-ul din oraș. Pe drum, până acolo, a mai lovit doi oameni. În total, 10 persoane au fost rănite, între care și 2 copii, de 11, respectiv 13 ani.


Într-o postare pe Facebook, Poliția Română a atras atenția asupra pericolelor la care se expun cei care consumă droguri și alcool. Când tânărul fost testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, există suspiciunea că ar fi consumat și droguri.

"Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit.... cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! Astăzi, în Brăila, un tânăr, de 20 de ani, a vătămat 10 persoane. Când a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei ..și pentru că există bănuiala că, înainte de comiterea faptelor, ar fi consumat și droguri, i s-au prelevat și mostre de urină. Acum, el este cercetat penal, fiind reținut, pentru 24 de ore", au scris reprezentanții Poliției române, într-o postare pe Facebook.

Mesajul este însoțit de hashtag-urile #CuDrogurileNuEDeJoacă, #FărăAlcoolLaVolan și #PolițiaRomână.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde