Concurs Poliția rutieră pune parul pe pietoni

526

Articole recomandate

Serviciul Rutier al IPJ Constanța lansează o amplă acțiune privind disciplinarea pietonilor. Ținând cont de faptul că siguranța rutieră constituie o prioritate pentru Serviciul Rutier Constanța, polițiștii derulează, în această săptămână, activități de prevenire a accidentelor rutiere care au drept cauză traversarea prin loc nepermis.
Echipele de polițiști vor acționa permanent și vor avea în vedere toate categoriile de pietoni. Acțiunea demarată astăzi de Poliția Rutieră Constanța se înscrie unei acțiuni de mare amploare desfășurată pe tot parcursul anul 2011, sub coordonarea IPJ Constanța, având drept scop con-știentizarea pietonilor cu privire la traversarea regulamentară, care scade riscul unei accidentări grave și a decesului în cazul unui accident rutier.
Astfel, oamenii legii au aplicat în zilele de 15 și 16 martie peste 170 de amenzi pietonilor care nu au traversat regulamentar.
Acțiunile de prevenire a accidentelor de circulație care au drept cauză traversarea prin loc nepermis vor continua pe parcursul întregii săptămâni.
Corina BAGIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.899 secunde