Poliția se dotează cu software pentru recuperarea datelor de pe orice telefon

367
2
Poliția se dotează cu software pentru recuperarea datelor de pe orice telefon - politia-1486402710.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română a inițiat o licitație pentru cumpărarea unui număr de 38 de aplicații software pentru percheziții informatice și 38 de sisteme informatice portabile de tip forensic, contract estimat la 1,7 milioane de lei, fără TVA. Produsele vor fi livrate în termen de 15 zile de la data atribuirii contractului.

Potrivit caietului de sarcini, aplicația software va permite extragerea de date din terminale precum Apple, Samsung, Asus, Acer, BlackBerry, Huawei, Lenovo, LG, Nokia, Philips, Motorola, Vertu, ZTE sau Sony, inclusiv replicile chinezești, notează profit.ro.

În total, 8.700 de dispozitive mobile vor putea fi decodate de soft-ul pe care Poliția vrea să-l cumpere. De asemenea, aplicația va fi capabilă să exporte/transfere agenda de telefon, SMS, MMS, email, IM, calendar, jurnal de apeluri, date despre aplicațiile din telefon, fotografii, video, muzică, sunete, date acumulate în browser internet și a altor fișiere.

Aplicația va suporta cel puțin 2.400 de modele de dispozitive mobile pentru deblocare parole/ecran pin și/sau funcțiile de ocolire a măsurilor de siguranță. În plus, angajații Poliției Române vor putea exporta/transfera cu ajutorul aplicației date ascunse sau șterse din jurnalul de apeluri, mesaje text (SMS), contacte din agendă, imagini și geolocații și vor putea detecta aplicații malițioase instalate în dispozitivele mobile.

"Software-ul va suporta permanent update-uri pentru ultimele modele de dispozitive mobile apărute pe piață", se precizează la finalul documentației. Ofertele vor fi deschise spre finele acestei luni. 

Comentează știrea

politia o mizerie ! Crima organizata !
7 februarie 2017
Incompetenta politiei criminale !

acesti dobitoci incompetenti, numiti politie , se doteaza cu "mizerii " in care dovedesc incompetenta lor proprie!! mi s-au furat toti banii de pe card , iar blestematii de la diicot oradea, oras de mosexuali si excroci asa cum este si ( corman mariana adina ) de pe strada iza 27 apt 35 care da tepe de 20 mil lei si fraudeaza statul ; au oferit solutia finala " NU AM FOST IN STARE SA GASIM INFRACOTRUL " .... era ultima realizare la nivel mondial a procuraturii dicoot de romania care se lauda ca isi doteaza bordelurile cu aparatura de ascultat telefoane ! dar sunt niste idioti incomeptenti . jos diicot si politia romana jos procuratura asta de homosexuali si tarfe

DIICOT
14 septembrie 2017
pentru politia DIICOT oradea - cretini incompetenti

ORADEA orasul excrocilor si al blestematilor homosexuali !! cei mai mari infractori tinuti ascunsi de catre p[olitia oradea pe motiv ca nu constituie contraventie sau infractiune sunt excrocii SZELES TIBI si SZELES ADINA MARIANA din strada IZA 27 bloc 12F sc B et3 apt 35 !! cei doi excroci au incasat ion decurs de doi ani sume in valoare de peste 18.000 lei nedeclarati la ANAF sau administratia fiscala obligandd tot chiriasii ai plati taxele la ANAF in urma sesizarilor venite din partea chiriasului pagubit cu suma de 1600 lei , acesta la cererea restituirii de garantie a chiriei in valoare de 1600 lei achitata, a fost amenintat si total refuzat in vederea rambursarii legale ( cu contract imobiliar de inchiriere inchheiat ) . plangerile depuse la politie sau soldat cu decizia finala de " comventie civila " adica o totala incompetenta a politiei care aresteaza cacanari de buruieni insa adevaratele fraude sunt facute la domiciliu !! voi face cereri la curtea europeana de justitie in vederea luarii de masuri dure impotriva Romaniei si a politiei bihor cat si excluderea acestora din institutiile europei datorita incurajarii si sustinerii cu toata puterea a inffractionalitatii din oradea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde