Polițist acuzat că a înșelat o femeie de la care a luat un apartament

1584
Polițist acuzat că a înșelat o femeie de la care a luat un apartament - 0f5c874f1b337f0728ded0071acf3fcc.jpg
Un polițist din localitatea Mihail Kogălniceanu este acuzat de o femeie că a înșelat-o după ce a convins-o să-i facă contract de vânzare-cumpărare pentru apartament, cu condiția ca el să aibă grijă de ea.
Maria Trifana are 60 de ani și este bolnavă la pat. Femeia susține că trăiește din mila vecinilor care, din când în când, mai trec pe la ea să o spele și să-i aducă de mâncare, deși polițistul căruia i-a vândut locuința și-a luat angajamentul că se va ocupa el de toate cele necesare.
Mai mult, angajații de la RAJA au lăsat-o și fără apă, deoarece subofițerul nu a plătit și astfel s-a acumulat o datorie de 6.000 de lei.
Ea a declarat că agentul Cristian Nazarovici și-a neglijat obligațiile imediat după ce actele au fost semnate.
La rândul lui, polițistul neagă orice acuzație și spune că nu există vreo clauză de întreținere în contract așa cum spune femeia.
Mai mult, acesta susține că el a avut numai intenții bune, iar datoria la apă nu a achitat-o la timp deoarece situația materială nu i-a permis acest lucru.
Pentru că vecinii femeii au făcut reclamație și la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, Cristian Nazarovici va fi cercetat administrativ pentru comportament necorespunzător în societate, de natură să aducă atingere onoarei de polițist și instituției din care face parte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4378 secunde