Polițist amenințat, la un botez, în județul Constanța

101
Polițist amenințat, la un botez, în județul Constanța - fondpolitistbatut1329068401-1373291308.jpg

Articole de la același autor

Petrecerea unui botez s-a încheiat într-o baltă de sânge, în localitatea constănțeană Tătaru. Botezul s-a desfășurat la Căminul cultural din sat, duminică seara, dar s-a întins până după ivirea zorilor. 




După ce s-a cinstit bine, unul dintre invitați a plecat supărat acasă. S-a întors însă după puțin timp, însoțit de frați și veri. În total, cinci bărbați și-au făcut apariția la botez, înarmați cu furci și coase și au luat la bătaie doi dintre petrecăreți. 


Azi dimineață, în jurul orei 5,30, polițiștii de la Postul de poliție Comana au fost sesizați prin Serviciul unic de urgență 112 să intervină. Ajuns la fața locului, echipajul de polițiști a intervenit pentru a-i despărți pe scandalagii. Spiritele erau prea încinse, așa că scandalagii nu au văzut cu ochi buni intervenția oamenilor legii, unul dintre agenți fiind amenințat cu bătaie și cu moartea. 


În cele din urmă, victimele au fost transportate la spital, în vreme ce scandalagii au ajuns la sediul postului de poliție, unde s-a deschis un dosar de cercetare penală pe numele lor. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie victimele pentru vindecare, se va stabili și încadrarea faptei suspecților. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4142 secunde