Polițist constănțean, reținut pentru luare de mită

514
1
Polițist constănțean, reținut pentru luare de mită - arefuzatmitainvaloarede100deeuro-1339845147.jpg
Adrian Ionuț Priboianu, angajat al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanța, a fost reținut vineri seară după ce a fost prins, în flagrant, în timp ce primea suma de 4.000 de euro de la un denunțător pentru a-l scăpa de dosar penal. Surse din cadrul anchetei susțin că suma pretinsă inițial de subcomisarul Adrian Ionuț Priboianu denunțătorului era de 25.000 de euro. Informația nu a fost confirmată oficial de reprezentanții IPJ.

Angajatul MAI a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie adus în fața magistraților Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Adrian Ionuț Priboianu a mai fost acuzat în anul 2007 într-un dosar de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Anul acesta, în luna martie, Priboianu a primit avansarea în grad la titulatura de subcomisar.

Comentează știrea

lumea justitiei.ro
16 iunie 2012
si sefii lui primesc spaga

sa protejeze mafia bancilor credite cu acte false la brd-sa l ia si pe tomescu-musamalizare evaziune elion-il anunta de controale-dga si dna corupte la constanta-de unde au averi de sute milioane euro procurorii teodor nita si valentin stefan?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4687 secunde