Polițist dat în consemn la frontieră

149
Polițist dat în consemn la frontieră - po-1526122812.jpg

Articole recomandate

Un polițist de la Inspectoratul de Poliție Dolj este căutat prin toată țara de colegii săi după ce vineri s-a făcut nevăzut chiar din fața procurorilor care voiau să-l audieze ca inculpat. Omul legii este acuzat de șantaj, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.


Polițistul, agent în cadrul Biroului de Investigații Criminale, a fost acuzat în iulie 2016 de un craiovean că, împreună cu alte persoane, l-ar fi luat cu forța din fața locuinței, l-ar fi încătușsat, urcat într-o mașină, apoi l-ar fi dus în curtea IPJ Dolj unde l-ar fi bătut și șantajat să nu depună plângere. Conflictul ar fi pornit din cauza unei fete pe care o plăceau și polițistul, și o rudă a victimei. 


Procurorii au deschis un dosar în care omul legii a devenit inculpat. El a fost chemat la audieri. A mers la Parchet, însă, când a aflat despre ce este vorba, le-a spus anchetatorilor că vorbește doar în fața avocatului. 


Sub pretextul că merge la mașină să-și ia telefonul pentru a-și suna apăratorul, polițistul s-a făcut nevăzut. Pe numele său a fost emis mandat de aducere și a fost dat în consemn la frontieră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.925 secunde