Polițist detașat în Mamaia, beat în timpul serviciului

126
1

Articole de la același autor

Un polițist detașat pe litoral, de la Poliția Botoșani, este anchetat disciplinar după ce a fost reclamat că mirosea a alcool. Marți seară, agentul de poliție de la Ordine Publică făcea parte dintr-o patrulă mixtă, alături de un jandarm. Cei doi au fost solicitați, în jurul orei 22,43, să intervină pentru aplanarea unui conflict spontan izbucnit în fața hotelului Azur din stațiunea Mamaia. Ajunși la fața locului, cei doi au luat măsura sancționării celor doi care se certau, cu câte 1.500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. 

După câteva ore, mai precis cu puțin înainte de ora 3,00 noaptea, mama unuia dintre tinerii sancționați a revenit cu un apel la Serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că polițistul care l-a amendat pe fiul său emana halenă alcoolică în momentul în care a ajuns la sesizare.

Surse din cadrul instituției ne-au precizat că polițistul a fost pus să sufle în alcootest și a rezultat o alcoolemie de 0,14 ml/l în aerul expirat. Polițistul ar fi recunoscut că ar fi băut o bere, dar înainte de a intra în tură.

Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, polițistul este anchetat disciplinar, iar la sfârșit se va stabili ce măsură se va lua în privința lui. 

Comentează știrea

un politist
12 iulie 2013
mizerie de articol

In primul rand domnilor redactori nu stitti sa faceti diferenta dintre beat si sub influenta bauturilor alcoolice,motiv pt care tind sa cred ca dv ati fost beti cand ati scris articolul,iar in al doilea rand sa va fie rusine pt ca nu ezitati nicio clipa pt a face de rahat un politist sau Politia Romana prin astfel de stiri prin care puneti in capul politistilor din strada toate gunoaiele societatii aviz articolului apelul 112 era pt scandal nicidecum pt un abuz facut de un politist si poate ii invatati pe contravenienti cum sa faca si contestatie.RUSINE pt toata presa romaneasca.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4177 secunde