POLIȚIST din Constanța, BĂTUT de doi indivizi băuți

372
2
POLIȚIST din Constanța, BĂTUT de doi indivizi băuți - politistlocalbataie1320777335142-1427703738.jpg

Articole de la același autor

Un polițist din Constanța a fost bătut de doi bărbați recalcitranți. Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, într-un bar din localitatea Corbu. 


Un bărbat a sunat la 112 spunând că se află în barul SC Largeo Activ și că este amenințat cu acte de violență de către Dan Chiparca, de 39 de ani, din Corbu. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de Poliție. La vederea oamenilor legii, individul care îl amenințase pe bărbat, dar și Marian Romanescu, de 24 de ani, care erau băuți au devenit agresivi și au început să-l lovească pe agentul de poliție Cătălin Toader. Imediat s-a cerut intervenția și polițiștilor din Năvodari, care au ajuns la fața locului și i-au imobilizat pe agresori. 


Cei doi au fost conduși la sediul Poliției pentru cercetări, fiind anunțat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Comentează știrea

cioby
30 martie 2015
politist batut la constanta!

rau s a mai ajuns,daca un politist ia bataie intr un bar de fata cu toata lumea! in U.S.A ce s ar fi intamplat,daca acesti doi indivizi sareau la politist? nici nu vreau sa ma gandesc! oricum si legile sunt altfel in USA fata de agresiunea asupra unui politist! la noi politistul este cunoscut ca un mare spagar si de unde respect?

eu
31 martie 2015
tot eu

Eram sigur ca e toader chiar si fara sa citesc articolul.el ca si la fotbal cind arbitreaza.enerveaza pe toata lumea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3525 secunde