Polițist din Constanța, bătut și amenințat în timpul unei misiuni

517
1

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni din cadrul Secției 5 au fost alertați să intervină pe strada Gheorghe Murgoci, în noaptea de luni spre marți, acolo unde un bărbat asculta muzică la maxim, tulbu-rând liniștea publică. Ajuns la fața locului, în încercarea de a-l liniști pe constănțeanul cu pricina, polițistul a fost lovit și înjurat.

Un alt echipaj a intervenit în sprijinului polițistului, iar agresorul a fost ridicat și dus la secție.

Astfel, Eugen Batală a fost reținut sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ultraj în stare de recidivă. Suspectul va răspunde în fața legii pentru fapta sa, fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

"Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reținut faptul că, în noaptea de 15/16.02.2016, inculpatul i-a amenințat cu acte de violență, inclusiv prin folosirea unui cuțit și a unui pistol, pe un agent de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Constanța și pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și cu ace-eași ocazie i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliție. Tot cu ocazia intervenției, inculpatul i-a distrus agentului de poliție pantoful de la piciorul drept și epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliție se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

Dan
17 februarie 2016
golan

Ce fata de "om respectabil" are.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0587 secunde