POLIȚIST GĂSIT MORT PE MARGINEA DRUMULUI, la câteva ore după ce a făcut ACCIDENT

1245
1
POLIȚIST GĂSIT MORT PE MARGINEA DRUMULUI, la câteva ore după ce a făcut ACCIDENT - media14769501904299200089392700-1476958328.jpg

Articole recomandate

Un polițist angajat al Secției 6 Rurale Pașcani a fost găsit de un grup de muncitori, mort pe marginea drumului. Se pare că bărbatul fusese victima unui accident rutier. 


Cel mai probabil, bărbatul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea a lovit un indicator, după care a ieșit în afara părți carosabile, după niște copaci de pe marginea drumului. În urma impactului, mașina a fost distrusă, iar șoferul a murit, scrie Ziaruldeiasi.ro.


Teribilul accident s-a petrecut marți noaptea, însă șoferul a fost descoperit abia miercuri dimineață de către muncitorii de la Drumurile Europene, care aveau de executat niște lucrări în zonă. Muncitorii au văzut indicatorul lovit, iar când s-au apropiat au văzut mașina și victima decedată.


Sursa foto: Ziarul de Iași


Comentează știrea

costica
20 octombrie 2016
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Trebuie doar să ai un calculator și internet! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9809 secunde