Polițistele din întreaga țară, chestionate dacă sunt hărțuite sexual

203
2
Polițistele din întreaga țară, chestionate dacă sunt hărțuite sexual - politista-1357900495.jpg
Toate polițistele vor fi chestionate de echipele de control de la nivelul Poliției Române, se arată într-un comunicat al instituției, cu privire la climatul de la locul de muncă. 

"Echipe formate din psihologi, sociologi, reprezentanți ai structurilor de resurse umane și control intern se deplasează în țară pentru a purta discuții cu femeile polițist pe baza unui ghid de interviu elaborat de specialiști în problematica psiho-sociologiei. Ghidul de interviu este structurat în principal pe dimensiuni ce vizează climatul relațional perceput, avantaje și dezavantaje ale statului femeii în Poliție, tendințe de discriminare și hărțuire la locul de muncă. Discuțiile vor fi purtate cu toate angajatele Poliției Române, indiferent de funcția ocupată și de corpul profesional din care fac parte - ofițeri, agenți, personal contractual", se arată în comunicatul Poliției Române.

În Poliția Română sunt angajate 8.809 femei, respectiv 2.211 ofițeri, dintre care 133 au funcție de conducere, 4.908 agenți de poliție, dintre care 8 au funcții de conducere și 1.690 de femei încadrate ca personal civil.

Comentează știrea

Cristina
22 iulie 2014
Amenintari din partea sefilor din politie acum vor sa le dea afara din politie pe victimele abuzurilor sexuale care ciripesc sa lev scoata nebune.

asta este mafie sa le bage frica nu trebuie intrebate de statul roman pervers si corupt ci de echipe de la televiziuni si ziare straine BBC CNN ABC CN7 DW RAI1 RAI2 nu de la jegosi din masmedia romaneasca aserviti varanului voiculescu si politiei corupte si perversa sexual unde toate angajatele sun supuse orgilor sexuale de sefi si colegii. Amenintari din partea sefilor din politie acum vor sa le dea afara din politie pe victimele abuzurilor sexuale care ciripesc sa lev scoata nebune.

Cristina
22 iulie 2014
Biserica le da apa la moara la sefii si colegii din politie sa le abuzeze sexual si fizic pe colegee politiste si pe spaga ii iarta de pacate popi aste se cred dumnezeu niste escroci ca si tiggancile ghicitoare ei fac minuni inafara sa promita marea cu sa

voi nu sunteti popor crestin sunteti o adunatura de gunoaie de pacatosi fara credinta si dumnezeu niste infractori patologici . Biserica le da apa la moara la sefii si colegii din politie sa le abuzeze sexual si fizic pe colegee politiste si pe spaga ii iarta de pacate popi aste se cred dumnezeu niste escroci ca si tiggancile ghicitoare ei fac minuni inafara sa promita marea cu sarea nu sunt dect niste ordinari de excrocii spagari si evazionisti fiscali obsedati si ei sexual abuza copiii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3936 secunde